Presentatie boek

Op woensdag 28 november j.l. hebben Ruud Spaargaren, Henk Hofman en ik ons boekje ‘Het verhaal van Springmuis. Storytelling als innerlijk kompas’, gepresenteerd. In de zeer inspirerende omgeving van drukkerij Wedding in Harderwijk hebben we het boekje aangeboden aan prof. Paul de Blot van de faculteit business spiritualiteit van Nijenrode University. We waren heel gelukkig met een grote opkomst van ongeveer 100 genodigden. Ruud Spaargaren heeft het programa gepresenteerd. Henk Hofman heeft met de genodigden een prove van werken met het verhaal gedaan. Samen met Ignas te Wiel heb ik wederom het prachtige verhaal van Springmuis mogen vertellen. Na het boek in ontvangst genomen te hebben, heeft Paul de Blot heeft op zijn eigen heel bijzondere wijze een korte lezing gegeven waarbij hij het verhaal van Springmuis toepaste op zijn eigen leven.

Het boekje is te koop door € 15,- (exclusief verzendkosten)* over te maken op reknr 6152552 t.n.v. Gosschalk Training en Coaching met Theater. Vermeld via contact uw naam, telnummer, email en bezorg adres. Ik stuur u dan het boekje per omgaande toe.

* Van dit bedrag gaat € 5,- naar het Beds voor VEDS fonds. Dit is een particulier initiatief dat ik gestart ben na mijn leiderschapsreis naar Bangalore begin maart 2013  met Better Future / De Baak.  Doel project van deze reis was Rainbow Homes, waar meisjes zonder gezin worden opgevangen en een thuis wordt geboden. Een van de homes is dringend toe aan nieuwe bedden(60) voor deze kinderen en daarin voorziet nu dit initiatief. Bij dit soort voorzieningen zijn de homes nog steeds afhankelijk van giften uit de Civil Society. Binnenkort worden de bedden geleverd en zodra dit het geval is zal het resultaat op deze site verschijnen.

Schoolplein van een van de Rainbow Homes in Bangalore, India.